Kerstkaartenactie Maasai Tanzania

Kerstkaartenactie Maasai Tanzania

Diaconaal doel 2020

Het Heilig Avondmaal Doel van 2020 is het Maasai School Project in Tanzania. Door de wereldwijde uitbraak van het Covid-19 virus heeft de diaconie dit project minder bij u onder de aandacht kunnen brengen.

Daar de nood enorm hoog is door het Coronavirus en de aanhoudende droogte, waardoor er te weinig voedsel is, heeft de diaconie het te verwachten bedrag aan collectegeld voor dit doel reeds overgemaakt. We hebben mooie foto’s ontvangen om te laten zien dat het geld goed is besteed; de collecte blijft derhalve van harte aanbevolen!!

Kaartenactie

Om de mensen van het Maasai gebied een hart onder de riem te steken zouden we graag mooie, lieve, leuke en vooral vrolijke kaarten willen verzamelen om dat in één pakket ruim voor kerstmis  te versturen zodat deze door Musa (ons contractpersoon) verdeeld kunnen worden onder de gemeenschap.  Achter in de kerk staat een doos waar de kaarten  in gedaaan kunnen worden.  Een mooie persoonlijke boodschap op de kaart is natuurlijk erg leuk!

Zo kunnen we laten zien dat wij als kleine gemeenschap aan hen denken en bidden voor betere tijden. Doet u mee??! Uiterlijke inleverdatum 15 november 2020 zodat we het pakket op tijd kunnen versturen!